Ik bestel nog steeds regelmatig correctievloeistof

correctievloeistofZoals jullie weten gaat vandaag de dag vrijwel alles digitaal. Met het bestellen van producten gaat dat dan ook niet anders. Ik moest laatst correctievloeistof hebben. Ondanks dat ik een grote kantoorruimte heb, had ik dit dus niet. Hier baalde ik op zich wel van omdat ik het gelijk wilde veranderen, maar dat kon dus niet. Vandaar dat ik dus online ging zoeken naar een leverancier die zoiets snel kon bezorgen. Natuurlijk wist ik dat levering op dezelfde dag onmogelijk was. Ik had dus geen keuze om hier enkele dagen mee te wachten.

Ik had toen uiteindelijk gekozen voor de website dekantoorvakhandel.nl. Dit had eigenlijk geen specifieke reden. Maar omdat zij vanaf moment een vriendelijk waren, had ik hier dus wel een goed gevoel bij. Later zag ik dan ook dat zij veel meer te bieden hebben.

Even alles afwegen

papier

Wanneer ik momenteel bureau-accessoires koop, doe ik dit bij verschillende leveranciers. Ik dacht dan ook in eerste instantie dat dit goedkoper was. Echter liet ik een medewerkers laatst een totaalberekening maken en dat bleek dus niet het geval te zijn. Wat blijkt is wanneer ik alles, dus ook correctievloeistof, bestel via dekantoorvakhandel.nl ik enkele tientjes goedkoper uit ben. Dit is dan natuurlijk een leuk meevaller. Want op jaarbasis is dat natuurlijk nog meer. 

Als ondernemer is het dan ook fijn om op dingen te besparen zonder dat het ten koste gaat van kwaliteit. Ik heb mijn eerste proefbestelling dan ook al binnen en ben tot dusver erg tevreden! Deze website is dus zeker een aanrader.

folderbakjes