Laat hier tape bedrukken!

tapeTape bedrukken is natuurlijk niet iets dat u dagelijks doet. Ik heb dit pas geleden wel gedaan via Maxilia. Ik kocht namelijk relatiegeschenken in en ik wilde deze op een leuke manier laten verpakken. Het leek mij leuk om dit te doen met tape bedrukken. Op de tape zou ik mijn logo kunnen laten zetten en ik kon het de kleur van mijn bedrijf geven. Ik heb hier kennis mee leren maken dankzij een klant van me. Deze klant stuurde me een geschenk op met tape er omheen.

Ik vond dit er zo leuk uitzien dat ik de klant heb opgebeld. Ik ken deze klant erg goed en we bespreken wel vaker dingen die handig zijn voor onze ondernemingen en hij kon mij dan ook het juiste advies geven. Hij vertelde me dat hij deze verpakking gevonden had op de website van Maxilia. Hier vind je allerlei handige producten voor ondernemingen en dit was er dus een leuk voorbeeld van. Hij was zelf erg positief over dit bedrijf en hij vertelde me dat hij wel vaker producten op deze website besteld en dat dit eigenlijk nooit tegenvalt.

tape bedrukkenDuidelijke website!bedrukken tape

Ik besloot om een kijkje op de website te nemen en dit was een goed idee. Ik vond de website er erg goed uitzien. Alles was erg duidelijk en ik wist precies waar ik zijn moet. Ik bestelde uiteindelijk tape met het logo van mijn bedrijf erop. Dit heb ik gebruikt voor de relatiegeschenken die ik gekocht had en dit zag er erg leuk uit.