Prachtige nieuwe Bedrijfskleding

Sinds een paar maanden is ons bedrijf helemaal aan het veranderen, en dat allemaal in positieve zin natuurlijk. We waren toe aan een nieuwe uitdaging en daar komen een aantal dingen bij kijken, zo hebben we de werkplekken wat verbouwd en hebben alle werknemers en werkgevers nieuwe Bedrijfskleding die speciaal op maat gemaakt is en is geborduurd met ons logo erin. Een aantal weken geleden waren we langs geweest om de offerte te laten maken en konden we aankaarten wat we precies allemaal wilde hebben qua bedrijfskleding en daarna was het alleen nog afwachten tot de bestelling geleverd zou worden.Collectie-hotel-horecakleding-bedrijfskleding-copy-300x189

Reacties van klanten

Sinds wij de nieuwe Bedrijfskleding hebben laten maken en dat sinds een paar weken dragen hebben we al veel reacties van klanten gehad er op, ze waren allemaal erg positief  en gaven veel leuke reacties als ze langskwamen. Dat is natuurlijk een van de redenen waarom we nieuwe kleding hebben, het zorgt voor een professionele houding en de klanten vinden het ook prachtig en dat is ook erg fijn om te horen.

Een tip voor werkgevers

Wanneer je als werkgever op zoek bent naar nieuwe kleding voor je bedrijf is Suit up Now een echte aanrader, je kunt als werkgever al je ideeën kwijt en hun zorgen ervoor dat het werkelijkheid word. Je hoeft zelf niets te doen alleen de maten en wensen doorgeven van de kleding de rest regelt het bedrijf, hierna zul je nooit meer andere werkkleding willen. Wij gaan de komende jaren met een goed gevoel weer verder werken met onze prachtige nieuwe werk outfits. Collectie-Formeel-300x189 (1)