Tip: Financial lease ZZP

personen_auto_leasenVoor het werk wilde ik graag een professionele bedrijfswagen leasen. Ik ben samen met mijn vrouw gaan kijken voor bedrijven die hierin gespecialiseerd zijn. Na een aantal websites met elkaar te hebben vergeleken kwam ik uit bij Financial lease ZZP. Het bedrijf beschikt over meer dan 6000 occasions. Er zit daarom altijd een geschikte bedrijfsauto bij. Samen met mijn vrouw zijn we naar het bedrijf toegegaan. Bij aankomst werden we erg netjes ontvangen. Ze kregen we netjes een kopje koffie aangeboden en werden we goed ondersteund. Ik had een aantal vragen en die werden duidelijk beantwoord. Zo had ik gevraagd of het mogelijk was om je auto in te ruilen en of je een slottermijn kan betalen. Beide zijn mogelijk. Dit zorgt er ook voor dat de maandelijks kosten omlaag gaan, omdat je al een auto inruilt en een slottermijn betaald. 

Echt een aanraderfinanciallease_calculat

Mijn vrouw en ik hadden een proefrit gemaakt. Wij hadden beide nog nooit in zo’n fijne auto gereden. De wegligging van de BMW 3 serie is grandioos. De motor is uitstekend en de remmen functioneren perfect. We wilde hem daarom graag leasen! We hadden gevraagd aan Financial lease ZZP of we onze auto konden inruilen en hier kregen we redelijk wat voor terug. 

Het bedrijf maakt auto’s binnen 24 uur rijklaar voor de klanten. Ook wij konden de auto de volgende dag al ophalen. Het is daarom zeker de moeite waard om een keer bij het bedrijf langs te gaan.